Dubbel lente Bij Jef & Nadine

April 2017

Het was een megaklus. Nu ruim een jaar later al het bouwstof is neergedaald, is het plaatje compleet. We zijn er samen met ons team helemaal klaar voor.
Een nieuw lenteseizoen! 


What’s new? Om te beginnen de keuken, die is vier keer zo groot. Dus hebben Jef en zijn brigade eindelijk écht alle ruimte om flink uit te pakken. Een lang gekoesterde wens. Ook kreeg het hotel er vier nieuwe luxe suites bij. Er zijn nu acht junior suites en vier ruime luxe suites van 50m². Er is een sauna en de opgang naar het hotel is nu binnendoor.

De sfeer is net als in het restaurant geïnspireerd op de natuurlijke Texelse omgeving. Ook heel bijzonder is de kruidentuin, onder de prachtige glazen overkapping die het hotel en restaurant met elkaar verbindt. Daar is het echt genieten van het unieke Texelse uitzicht over het glooiende boeren schapenland.

De finishing touch volgt midden april. Dan worden parkeerterrein en terras volledig vernieuwd.

Het was een ingrijpende verbouwing. En we realiseren ons heel goed dat onze gasten het afgelopen jaar hinder hebben ondervonden van de bouwwerkzaamheden.
We willen iedereen oprecht bedanken voor alle begrip en support. Dankzij deze uitbreiding kunnen wij onze ambities blijven waarmaken. Wat we jaren voor ogen hadden, is nu gerealiseerd. Het totaalplaatje klopt!

En zo gaan we een veelbelovend nieuw voorjaar tegemoet. Met het eiland weer op z’n mooist én ons restaurant en hotel stijlvoller en completer dan ooit.
Wat ons betreft is het dubbel lente!

We kijken er naar uit om je binnenkort bij ons te mogen ontvangen.

Hartelijke groet, 

Nadine en Jef 

Bekijk meer op onze website  
 
 
 

Tijd om het zelf te gaan zien, proeven en beleven!

Bijvoorbeeld met Pasen. Op zaterdag 15 en zondag 16 april start je je dag bij Jef en Nadine helemaal perfect. Met een paasontbijt óf paaslunch. Op z’n Bij Jefs natuurlijk, dus ga er lekker voor zitten. Toch liever wat langer genieten van het mooie lente-eiland? Boek dan een midweekarrangement. Onthaasten was nog nooit zo lekker.

Het arrangement
Het midweek arrangement start met een heerlijk glas champagne in de lounge. Je overnacht vervolgens twee nachten in een luxe suite met Jefs ontbijt én dineert twee avonden in het restaurant, één keer met het 5-gangen-gastronomenmenu, één keer met het 3-gangen-verwenmenu. Desgewenst kun je de menu’s uitbreiden met een of meer extra gangen.

Reserveren  
 
 
 

Paasontbijt of -lunch

Start je dag bij Jef en Nadine helemaal perfect. Reserveer nu voor een paasontbijt óf paaslunch.

Lees meer over paasontbijt en lunch