Reserveren

Je kunt een hotelsuite reserveren in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UHV) van toepassing.

Reserveer voor ons

Restaurant

of haal het maximale uit je bezoek en reserveer een hotelsuite in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen

Hotel

Bellen of mailen mag natuurlijk ook

Michelin star
Reserveren
Eten en slapen Bij Jef (en Nadine) werkt verslavend. Nog maar een nachtje bijgeboekt.

Noord Hollands Dagblad

Eigenlijk is één dag Texel niet genoeg om de maximale uit de eiland-beleving mee te maken. Daarom bieden we de mogelijkheid te overnachten in ons hotel. We beschikken over twaalf ruime en licht opgezette design-suites ingericht in de stijl van ons restaurant en uitgerust met heerlijke Nilson bedden.

Hotel - Bij Jef

Bij Jef is gevestigd in een voormalige pastorie in het centrum van Den Hoorn op nog geen vijf minuten rijden van de aankomsthaven en op wandelafstand van het strand. De kamers aan de achterzijde bieden een wijds uitzicht op onze moestuin en de achterliggende landerijen. De kamers aan de voorzijde kijken uit op het rustieke dorpsstraatje met historische panden.

Hotel - Bij Jef

Alle 8 junior suites en 4 suites zijn ruim, licht en open en van alle gemakken voorzien. Zoals een comfortabel tweepersoons Nilson- boxspringbed waar je slaapt onder de Texelse wol, een luxe badkamer met een dubbel uitgevoerde regendouche, waarvan een aantal kamers ook met royaal ligbad. Tevens een flatscreen televisie en Wi-Fi. En omdat het bij ons allemaal draait om de ultieme ontspanning, ontbreekt ook een sauna niet in ons hotel.

Parkeren kan eenvoudig achter het hotel. Hier is ook een laadpunt voor elektrische auto's aanwezig.

In hetzelfde relaxte tempo waarin de avond geëindigd is, begint bij Bij Jef de nieuwe dag met Jefs vorstelijke ontbijt. In meerdere gangen worden warme en koude gerechtjes, huisgemaakte broodjes met Texelse delicatessen, seizoensfruit, dagverse sapjes en een glas champagne geserveerd. Een beter begin van de dag is nauwelijks denkbaar.

Hotel - Bij Jef