Je kunt een hotelsuite reserveren in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen.
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UHV) van toepassing.
Reserveer voor ons
Restaurantof haal het maximale uit je bezoek en reserveer een hotelsuite in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen
HotelBellen of mailen mag natuurlijk ook
Pure smaken en dagverse producten van het eiland staan centraal in onze met een Michelinster bekroonde keuken. Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert patron cuisinier Jef Schuur met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen.
SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine heeft haar prachtige wijncollectie zo opgebouwd dat deze perfect aansluit op Jefs kookstijl: hij bevat flink wat diepte en er zijn vele verrassende wijn-spijscombinaties te ontdekken. Tezamen zorgen zij voor een culinaire ervaring die je niet wilt missen.
Bekijk hier de wijnkaart (jaartallen en voorraad onder voorbehoud).
Wij serveren een dagelijks wisselend menu.
Lokale ingrediënten zoals vis, schaal- en schelpdieren uit de Waddenzee en Noordzee, vormen samen met onze eigen groenten uit de tuin en het Texels lamsvlees de basis voor de verschillende gerechten van het menu.
Laat je verrassen door ons Local Meets Cosmopolitan menu.
Een voorbeeld van de gerechten die wij serveren;
Oosterschelde kreeft
Tomaat, munt, komijn
Coquille
Peterseliewortel, salie, radijs
Texelse Asperges
Koolrabi, waterkers en gerookte hollandaise saus
Noordzeelangoustine
Lamsbouillon met asperge en foreleitjes
Waddenzeekokkels
Vang van het Texels lam en sap van gepofte knolselderij
Kabeljauw
Zeewier, gepocheerde Waddenoester en zilte zeekruiden
Texels lam
Het mooiste van het Texels lam
Assortiment kazen
Van het eiland en Noord-Nederland
Rabarber
Witte chocolade en kaneel
Zeven gangen à € 155,- p.p.
(dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag)
Vijf gangen à € 120,- p.p.
(dinsdag, woensdag en donderdag)
LUNCH
In de maanden juli en augustus serveren we op zaterdagmiddag ook lunch.
Vijf gangen lunch à € 120 p.p.
Vegetarisch, allergieën of andere speciale wensen?
Laat het ons weten. Binnen onze mogelijkheden houden we hier rekening mee.
ONTBIJT
Een goed begin van de dag is ontzettend belangrijk. Laat je daarom verwennen Bij Jef!
Iedere dag in de week serveren we het zeven gangen Jefs verwenontbijt.
Jefs verwenontbijt à € 45,- p.p.