Reserveren

Je kunt een hotelsuite reserveren in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UHV) van toepassing.

Reserveer voor ons

Restaurant

of haal het maximale uit je bezoek en reserveer een hotelsuite in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen

Hotel

Bellen of mailen mag natuurlijk ook

Michelin star
Reserveren
Het eiland om je heen en het eiland op je bord.

De Volkskrant

Restaurant - Bij Jef Restaurant - Bij Jef Restaurant - Bij Jef

Pure smaken en dagverse producten van het eiland staan centraal in onze met een Michelinster bekroonde keuken. Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert patron cuisinier Jef Schuur met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen.

SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine heeft haar prachtige wijncollectie zo opgebouwd dat deze perfect aansluit op Jefs kookstijl: hij bevat flink wat diepte en er zijn vele verrassende wijn-spijscombinaties te ontdekken. Tezamen zorgen zij voor een culinaire ervaring die je niet wilt missen.

Bekijk hier de wijnkaart (jaartallen en voorraad onder voorbehoud).

Restaurant - Bij Jef Restaurant - Bij Jef
Bij Jef is lekker en eigenzinnig van een werelds niveau.

JFK Magazine

Wij serveren een dagelijks wisselend menu.
Lokale ingrediënten zoals vis, schaal- en schelpdieren uit de Waddenzee en Noordzee, vormen samen met onze eigen groenten uit de tuin en het Texels lamsvlees de basis voor de verschillende gerechten van het menu.

Laat je verrassen door ons Local Meets Cosmopolitan menu.

Een voorbeeld van de gerechten die wij serveren;

Waddenzeegarnalen
Tomaat, munt, komijn

Coquille
Peterseliewortel, salie, radijs

Groenten uit de tuin
Artisjok, peultjes, bonbons van Hollandse sla met sap van rauwe tomaat en bergamot

Noordzeelangoustine
Lamsbouillon met groene asperges en foreleitjes

Waddenzeekokkels
Vang van het Texels lam en sap van gepofte knolselderij

Pieterman
Zeewier, gepocheerde Waddenoester, venkel en zilte zeekruiden

Texels lam
Het mooiste van het Texels lam

Assortiment kazen
Van het eiland en Noord-Nederland

Aardbeien
Vlierbloesem en witte chocolade

MENU'S
Zeven gangen à € 155,- p.p.
(dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag)

Vijf gangen à € 120,- p.p.
(dinsdag, woensdag en donderdag)

All-in Local meets Cosmopolitan menu à € 295,- p.p.
Voor (kleine) groepen/gezelschappen serveren wij ons all-in menu
Dit menu is volledig verzorgd en inclusief ontvangst met een glas champagne, wijnarrangement, tafelwater en koffie met friandises.

Vegetarisch, allergieën of andere speciale wensen?
Laat het ons weten. Binnen onze mogelijkheden houden we hier rekening mee.

LUNCH
In de maanden juli en augustus serveren we op zaterdagmiddag ook lunch.
Vijf gangen lunch à € 120 p.p.

ONTBIJT

In meerdere gangen krijg je een parade van warme en koude ontbijtgerechtjes geserveerd.
Huisgemaakte broodjes, seizoensfruit, dagverse sapjes en een glas verkwikkende bubbels. Een beter begin van de dag is nauwelijks denkbaar.

Iedere dag van de week serveren we het zeven gangen Jefs verwenontbijt.

Jefs verwenontbijt à € 45,- p.p.