Reserveren

Je kunt een hotelsuite reserveren in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UHV) van toepassing.

Reserveer voor ons

Restaurant

of haal het maximale uit je bezoek en reserveer een hotelsuite in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen

Hotel

Bellen of mailen mag natuurlijk ook

Michelin star
Reserveren
Het eiland om je heen en het eiland op je bord.

De Volkskrant

Restaurant - Bij Jef Restaurant - Bij Jef Restaurant - Bij Jef

Pure smaken en dagverse producten van het eiland staan centraal in onze met een Michelinster bekroonde keuken. Deze voorliefde voor wat het eiland te bieden heeft, combineert patron cuisinier Jef Schuur met inspiratie die hij opdoet tijdens buitenlandse gastronomische reizen.

SVH Meestergastvrouw en sommelier Nadine heeft haar prachtige wijncollectie zo opgebouwd dat deze perfect aansluit op Jefs kookstijl: hij bevat flink wat diepte en er zijn vele verrassende wijn-spijscombinaties te ontdekken. Tezamen zorgen zij voor een culinaire ervaring die je niet wilt missen.

Bekijk hier de wijnkaart (jaartallen en voorraad onder voorbehoud).

Restaurant - Bij Jef Restaurant - Bij Jef
Bij Jef is lekker en eigenzinnig van een werelds niveau.

JFK Magazine

Wij serveren een dagelijks wisselend menu.
Lokale ingrediënten zoals vis, schaal- en schelpdieren uit de Waddenzee en Noordzee, vormen samen met onze eigen groenten uit de tuin en het Texels lamsvlees de basis voor de verschillende gerechten van het menu.

Laat je verrassen door ons Local Meets Cosmopolitan menu.

Een voorbeeld van de gerechten die wij serveren;

Oosterschelde kreeft
Tomaat, munt, komijn

Coquille
Peterseliewortel, salie, radijs

Texelse Asperges
Koolrabi, waterkers en gerookte hollandaise saus

Noordzeelangoustine
Lamsbouillon met asperge en foreleitjes

Waddenzeekokkels
Vang van het Texels lam en sap van gepofte knolselderij

Kabeljauw
Zeewier, gepocheerde Waddenoester en zilte zeekruiden

Texels lam
Het mooiste van het Texels lam

Assortiment kazen
Van het eiland en Noord-Nederland

Rabarber
Witte chocolade en kaneel

Zeven gangen à € 155,- p.p.
(dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag)

Vijf gangen à € 120,- p.p.
(dinsdag, woensdag en donderdag)


LUNCH
In de maanden juli en augustus serveren we op zaterdagmiddag ook lunch.
Vijf gangen lunch à € 120 p.p.

Vegetarisch, allergieën of andere speciale wensen?
Laat het ons weten. Binnen onze mogelijkheden houden we hier rekening mee.

ONTBIJT

Een goed begin van de dag is ontzettend belangrijk. Laat je daarom verwennen Bij Jef!

Iedere dag in de week serveren we het zeven gangen Jefs verwenontbijt.

Jefs verwenontbijt à € 45,- p.p.