Reserveren

Je kunt een hotelsuite reserveren in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UHV) van toepassing.

Reserveer voor ons

Restaurant

of haal het maximale uit je bezoek en reserveer een hotelsuite in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen

Hotel

Bellen of mailen mag natuurlijk ook

Michelin star
Reserveren

7 HOTEL PATRONS | 7 REGIO’S | 7 ROUTES

Samen met 6 collega Hotel Patrons, bieden wij u een Gastronomische Tour door Nederland.

Een gastronomische vakantie in eigen land? Verblijf op de mooiste locaties, dineer en lunch op hoogstaand niveau en reis de prachtigste regionale routes voorgesteld door de chef van bestemming. Tijdens deze reis ontdekt u de geheime plekjes van de chefs.

U bezoekt de Patrons naar keuze, waar u op hoogstaand niveau dineert en verblijft. Overdag ontdekt u de regio door de ogen van de Patron. U wordt langs pittoresk pracht geleid, doet natuurparken aan, ziet zee, bos en heides, visiteert culturele en historische hoogtepunten en bezoekt (ambachtelijke) producenten en leveranciers.

Een once in a lifetime vakantie voor de échte liefhebber van reizen, ontdekken, touren én gastronomisch genieten.

U bepaalt de duur en de invulling van de tour en geeft simpelweg uw voorkeuren door aan onze servicepartner die úw Gastronomische Tour voor u uitstippelt.

Locaties en bezienswaardigheden
Nederland op zijn puurst en best: Varen in Giethoorn, wanneer u De Lindenhof ** aandoet, wadlopen tijdens het verblijf bij Bij Jef* op Texel of dineren met uitzicht op de Maas na de afdaling naar Valuas*, behoren tot één van de vele mogelijkheden. Wanneer u de vakantie op culinair vlak nóg meer wilt verrijken, kunt u onderweg één van de andere 15 Patrons Cuisiniers aandoen voor een kennismaking of culinaire lunchbeleving.

Uw route, onze service
U bepaalt de lengte en de invulling van uw vakantie; de route waar uw culinaire hart een sprongetje van maakt. Niets is vastomlijnd. Kies 1, 2 of alle 7 locaties om langs te ‘touren’. U bepaalt de duur van uw verblijf en de lengte van de tour. Vraag hier de brochure op of boek direct uw tour online.