Reserveren

Je kunt een hotelsuite reserveren in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen.

Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UHV) van toepassing.

Reserveer voor ons

Restaurant

of haal het maximale uit je bezoek en reserveer een hotelsuite in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen

Hotel

Bellen of mailen mag natuurlijk ook

Michelin star
Reserveren
Koken is mijn manier om Texel een werelds podium te geven

Jef Schuur

Topgastronomie draait om een beleving op het bord en goed gastheerschap. Bij Jef is de enige plek ter wereld waar je de Waddeneilanden op deze unieke manier kunt ontdekken.

Filosofie - Bij Jef Filosofie - Bij Jef Filosofie - Bij Jef

Gecombineerd met de verrassende en perfect gepairde wijnen van sommelier en meestergastvrouw Nadine is deze culinaire odyssee even onweerstaanbaar als het eiland dat de bron is van al dit moois.

Het moet niet gewoon ’wel lekker’ zijn, ik moet kriebels in m’n buik krijgen.

Nadine Mögling

Met onze moestuin brengen we de natuur nog dichter bij onze gasten. Een smaaksensatie van kraakverse, biologisch verbouwde producten op het bord, zoals ze bedoeld zijn, direct van het land.

Filosofie - Bij Jef Filosofie - Bij Jef Filosofie - Bij Jef

Bij Jef biedt een totaalbeleving. Na een dag wandelen, golfen, fietsen of surfen kunnen gasten hier de regie volledig uit handen geven tijdens een avondvullend culinair programma, waar Jef het mooiste dat het Wad te bieden heeft vertaalt naar authentieke, pure en zeer geraffineerde gerechten.

Wij willen onze gasten een relaxte omgeving bieden waar ze helemaal nergens meer over na hoeven te denken, zodat ze maximaal kunnen ontspannen. Naast alle fantastische producten die je hier kunt vinden is dát Texels grootste geschenk en dat geschenk willen wij met zo veel mogelijk mensen delen.