Je kunt een hotelsuite reserveren in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen.
Op alle door ons aangegane overeenkomsten zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UHV) van toepassing.
Reserveer voor ons
Restaurantof haal het maximale uit je bezoek en reserveer een hotelsuite in combinatie met een van onze (meerdaagse) arrangementen
HotelBellen of mailen mag natuurlijk ook
Openingstijden | |
---|---|
Restaurant | |
Zondag en maandag | Gesloten |
Dinsdag tot en met zaterdag | Ontvangst tussen 18:30-19.00 |
Hotel | Dagelijks geopend |
Vakantiesluiting 2023 | |
---|---|
2 t/m 6 juli | |
15 t/m 24 oktober | |
3 t/m 13 december |
Informatie | |
---|---|
Keuken | Modern gastronomisch met een klassieke basis. Veel gebruik van lokale ingrediënten. Texels lam, vis, schaal en schelpdieren uit de Noordzee en de Waddenzee. |
Patron Cuisinier | Jef Schuur SVH Meesterkok |
Patronne Sommelier | Nadine Mögling SVH Meestergastvrouw |
Aangesloten bij | Relais & Châteaux Quality Lodgings-Charming by nature Les Patrons Cuisiniers |
Betaalmethoden | Pin, Visa, Mastercard en contant |
Reserveren | Gewenst en aanbevolen |
Dresscode | Casual chic (slippers zijn niet toegestaan) |
Huisdieren | Huisdieren zijn in het hotel en restaurant niet toegestaan |
Michelinster | 1 |
Michelin Award | Sommelier van het Jaar 2023 |
Gault Millau | 17 |
Gault Millau Award | Gastvrouw van het Jaar 2022 Wijn Spijs Specialist 2011 |
Lekker Top 100 | 21 |
D'Couvert Saissonier | D'Couvert prijs 2013 beste gastvrouw Nederland en België |